Het gemak van WYDO

Pas eenvoudig je WYDO website aan

Voor elke WYDO site maken wij gebruik van het open-source WordPress systeem. Aanvullend werken wij met de paginabouwer Elementor. De combinatie van de twee maakt dit tot een ideaal beheersysteem. Zo kun je jouw WYDO site makkelijk zelf aanpassen zonder technische kennis nodig te hebben, is de site makkelijk in gebruik en bovendien nog sneller gebouwd dan door een programmeur!  Dankzij deze voordelen kan het WYDO team zich volledig richten op het creëren van prachtige webdesigns en het tevreden maken van ondernemers uit alle branches. 

Je WYDO site passen wij naadloos aan op jouw onderneming en vullen wij qua inhoud ook helemaal voor jou in. Het resultaat is een complete website die direct klaar is voor gebruik.  Na oplevering hoef je zelf niets meer aan te passen. Mocht je toch nog meer willen halen uit jouw WYDO website? Of willen weten hoe eenvoudig het allemaal werkt? Lees het hieronder.

Meer dan een simpele webpagina

Wil jij graag de structuur van je website veranderen, simpelweg door eenvoudig te slepen dan door ingewikkeld te coderen? Met het bewerksysteem van WYDO bepaal je eenvoudig de lay-out van je website. Zo doet jouw site precies wat je wilt dat het doet.

De controle over jouw kolommen

Het vergroten en verkleinen van je kolommen is nog nooit zo makkelijk geweest. Pak één van de hoeken vast om het kolom eenvoudig naar het gewenste formaat te slepen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Maak jouw webdesign nog unieker

Bepaal zelf de positie en de grootte van de kolommen. Rek ze uit over de hele sectie of centreer ze netjes in het midden. Met deze feature maak je jouw template uniek.

Laat je design ademen

Bepaal zelf de dikte van de witruimtes tussen de kolommen. Probeer het vandaag nog en ervaar het gemak van WYDO!

Wil je nog meer uit jouw website halen? Bekijk dan onze kennisbank.

In 3 stappen jouw droomwebsite online!