Samen groeien is beter dan alleen

Wij kennen het web, de wereld zal jou kennen

EEn prachtige website begint bij

WYDO

Jouw perfecte bedrijfswebsite laten maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een paar klikken is jouw website live! In welke fase je business ook verkeert, het WYDO team regelt alles om deze online op de kaart te zetten.

Ons team van specialisten in design, marketing, e-commerce en ontwikkeling staat voor jou klaar. Binnen één dag is jouw perfecte website klaar voor gebruik. Achteraf zelf nog aan de website sleutelen? Dat kan met het eenvoudige WordPress beheersysteem.

In 3 stappen jouw droomwebsite online:

icon-diensten-01

1. Kies jouw ideale design uit

Een design dat perfect past bij jouw type onderneming

icon-diensten-02

2. Definieer jouw bedrijfsidentiteit

Stuur jouw huisstijl op of creëer samen met ons een nieuwe huisstijl!

icon-diensten-03

3. Beeldmateriaal en teksten

Schrijf zelf je teksten of gebruik de door ons geschreven teksten en geselecteerde foto's.

Bepaal vervolgens zelf wanneer je online gaat met jouw website

Teamwork = key to success

Wij werken niet voor jou, maar samen met jou. Het veelzijdige WYDO team staat altijd voor jou klaar om je te helpen je website doelen in kaart te brengen en ze optimaal te bereiken. Je wensen en ideeën staan hierin centraal. Bij WYDO krijg je je persoonlijke contactpersoon toegewezen die je helpt bij al je vragen en je voorziet van het nodige advies.

Geen omkijken meer naar updates, onderhoud, veiligheid en vindbaarheid, maar de vrijheid om te doen waar jij goed in bent:
jouw business runnen.

Een greep uit de WYDO mogelijkheden

jouw-ideale-design

Webdesigns met passie, liefde en aandacht

Elke branche hebben we onderzocht via deskundige analyses en persoonlijke interviews. Elk webdesign ontwerpen wij vanuit het perspectief van de klanten en hun doelgroepen. Dit resulteert in diverse designs voor allerlei soorten ondernemingen. Mocht er maatwerk aan te pas komen, dan staan wij ook voor jou klaar. 

beheersysteem

De basis wordt direct voor jou klaargemaakt

Bepaal zelf hoeveel je aan je website wilt sleutelen. Pas eenvoudig jouw website aan of laat het door ons doen. Onze designs zijn gebouwd binnen het WordPress-platform met daarop een gebouwde paginabouwer. Hiermee wijzig je via slepen en neerzetten eenvoudig elementen, teksten en foto’s. In onze vragenbank en advieshoek vind je alle informatie om je op weg te helpen.

technisch-onderhoud-img

WYDO is het team achter jouw website

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos jouw business kunt runnen. Voor je website regelen wij de webhosting en het e-mailverkeer. Ook zorgen we dat je website continu up-to-date blijft en veilig is. Je beschikt daarbij over een persoonlijk contactpersoon en een technische klantenservice. Zij staan klaar voor al jouw vragen.

beeldmateriaal-teksten

Liggen voor jou klaar. Lekker makkelijk!

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij voor iedere template specifieke foto’s geselecteerd en teksten geschreven. Je hoeft daardoor nauwelijks wat te wijzigen. Heb je al je eigen foto’s en teksten? Laat het gratis door ons wijzigen of pas het zelf aan via het eenvoudige WordPress beheersysteem! Liever foto’s, video’s en teksten op maat hebben? Dat kan! Vraag het ons.

modules

Geef jouw website aanvullende superkrachten

Je website bevat al de nodige dosis aan handigheden, maar als je jouw doelgroep(en) nog beter van dienst wil zijn kun je jouw website aanvullende superkrachten geven. Verhoog het rendement van je website om nog meer bezoekers tot klanten te converteren. Al onze WordPress plugins zijn door ons goedgekeurd en uitgetest. Denk hierbij aan onder andere meertaligheid, livechats, pop-ups, uitgebreide formulieren en nog veel meer!

vindbaar

Word (goed) gevonden in de online zoekmachines

Met een WYDO website weet je dat die voldoet aan de richtlijnen en technische eisen van de Google zoekmachine. Verbeter jouw teksten om hoger in de Google ranking te komen. Laat je hierin adviseren of zorg zelf voor een betere vindbaarheid met de Yoast SEO plugin. Hiermee weet je meteen hoe goed jouw pagina’s scoren in de Google zoekmachine. Bepaal zelf onze mate van betrokkenheid in dit proces om je website zo verleidelijk en vindbaar mogelijk te maken.

Laten we samen voor succes gaan!