administratie

Administratie

Kennisbank

De algemene voorwaarden vind je hier.

Ons privacybeleid is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ons privacybeleid vind je hier.

Wanneer je een pakket hebt gekozen, dan krijg je van ons een factuur.  Je betaalt voor de komende 12 maanden vooruit. Zodra de termijn afloopt, sturen wij jou van tevoren een bericht. Indien je niet opzegt, wordt het abonnement automatisch verlengd met een jaar.

Je kunt op elk moment het gebruik van de diensten van WYDO stopzetten. Gebruik hiervoor het opzeggingsformulier. Let op: wij hanteren één maand als opzegtermijn.

Is jouw onderneming verhuisd of heb je een nieuw telefoonnummer of e-mailadres? Laat het ons weten via het accountwijziging formulier.  

Uiteraard! Zodra je met het Groei-pakket besluit om producten ernaast te gaan verkopen, dan kun je ons via jouw persoonlijke contactpersoon of via het contactformulier om een upgrade vragen naar het Bewust-pakket. We zorgen ervoor dat je binnen korte tijd beschikt over webwinkelmogelijkheden.

 

Wil je van het Bewust-pakket terug naar het Groei-pakket, dan kan dat ook. In dit geval kun je echter niet meer gebruikmaken van de Bewust-functionaliteit. De administratie zal in de nieuwe termijn aangepast worden.

Vraag je inloggegevens op via de knop ‘wachtwoord vergeten?‘. Vervolgens ontvang je een e-mail met de mogelijkheid om je inloggegevens opnieuw in te stellen.

Ben je niet de eigenaar van het bedrijf, maar een kennis of designer? Als dit in overleg is met het bedrijf en je als de contactpersoon bent aangewezen, dan is dit mogelijk.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze hieronder en je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons!

In 3 stappen jouw droomwebsite online