website-en-domein

Website-en domein

Kennisbank

Domeinnaam

Indien je al een domeinnaam in gedachte hebt, dan kun je dit aan ons doorgeven bij het aanmeldformulier. Wij regelen vervolgens de rest.

Weet je nog niet welk domeinnaam je wilt? Gebruik onze domeinchecker om na te gaan of jouw domeinnaam vrij is, of laat je door ons adviseren.

Dit kan door de domeinnaam naar WYDO toe te verhuizen, of door het te laten waar het nu bevindt en een nameservers wijziging door te voeren. Geef bij het aanmelden aan wat je domeinnaam is. 

Domeinnamen met de volgende extensies zijn bij ons inclusief het totaalbedrag. Je betaalt daarbij niets extra’s:
– Een .nl-domeinnaam
– Een .be-domeinnaam
– Een .de-domeinnaam
– Een .com-domeinnaam

Dit geldt voor domeinnamen die bij ons staan geregistreerd. Als je al elders een domeinnaam hebt kunnen wij deze gratis naar ons toe verhuizen.

Gaat het om een ander domeinextensie? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Een website heeft een uniek adres nodig. Net zoals je nu op www.wydo.nl zit te surfen. De domeinnaam kan ook gebruikt wordt voor een e-mailadres, zoals info@wydo.nl.

Je kunt een domeinnaam zien als jouw digitale woonadres waarbij de website jouw woning is en jouw e-mailadres je brievenbus. Gebruik onze domeinchecker om te zien of een domeinnaam vrij is.

Natuurlijk! Een doorverwijzing domein naar het hoofd domeinnaam is €2,- per maand.  Het aanvragen kan via het contactformulier of via jouw persoonlijke contactpersoon. 

Dit is uiteraard mogelijk. Als je van bedrijfsnaam veranderd of simpelweg een ander domeinnaam wilt, dan kunnen wij dit kosteloos voor je verhuizen. Als de eerdere domeinnaam nog niet verlopen is, dan zijn er wel extra domeinregistratie kosten. Neem hiervoor contact met ons op.

Jouw WYDO-site kunnen wij aan ieder domeinextensie koppelen die er bestaat. Echter zijn alleen de volgende bij ons gratis:
– Een .nl-domeinnaam
– Een .be-domeinnaam
– Een .de-domeinnaam
– Een .com-domeinnaam

De andere domeinnamen bevatten aanvullende kosten. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Website-en hosting

Dit is niet mogelijk. WYDO is een platform op maandbedragen inclusief hosting. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van een externe mailhosting. Bekijk dit hier.

Bij WYDO is er geen FTP-toegang beschikbaar. WordPress heeft een eigen bestandsbeheer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken waar je je gegevens moet opslaan. Indien je grote bestanden wilt delen aan jouw bezoekers raden wij aan om gebruik te maken van Dropbox of WeTransfer

Je kunt simpelweg ons een belletje of mailtje sturen. Vervolgens zullen we in overleg de website op jouw gewenste datum stop zetten.

Dit is niet mogelijk. Jouw WYDO-site is onderdeel van onze dienstverlening. Wij geloven erin dat we het ondernemers zo makkelijk mogelijk maken. Hierdoor willen we je niet met technische zorgen belasten. 

Dagelijks maken wij kopieen van al onze WYDO-sites. Indien er per ongeluk iets verwijderd of stuk gaat, dan hebben wij alle maatrgelen genomen om jouw WYDO-site zo snel mogelijk weer online te zetten.

Wanneer je zelf per ongeluk tekst hebt verwijderd op een pagina, dan kun je gebruik maken van de revisie tool. Ga naar de kennisbank.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ‘m hieronder en je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord!

In 3 stappen jouw droomwebsite online