Beveilig je website met een groen slotje

HTTPS-verbinding via een SSL-certificaat

Heb je een WYDO webwinkel en/of pakket-B? Dan heeft je website standaard al een beveiligde verbinding! Dit is te herkennen aan het welbekende groene slotje in de adresbalk, dat ervoor zorgt dat gegevens onderling versleuteld worden. Hiermee maak je jouw website veilig en betrouwbaar.

Verhoog het vertrouwen en de vindbaarheid van je website

Naast de vertrouwelijke uitstraling en extra veiligheid biedt een SSL-certificaat nog een ander belangrijk voordeel. Websites of webshops die beveiligd zijn met een SSL-certificaat krijgen van Google een hogere rankingfactor dan websites of webshops die geen SSL-certificaat hebben. De vindbaarheid van je webshop verbetert hierdoor ook. Met het SSL-certificaat verhoog je de conversie en codeer je uitwisselende informatie. Hiermee zul je dus aannemelijk meer omzet maken met je bedrijf.

Wij verzorgen de complete installatie

Heb je het Groei-pakket en wil je een SSL-certificaat? Dit is al mogelijk voor €5,- extra per maand of laat jouw website upgraden naar het Vrijheid-pakket. De installatiekosten zijn altijd voor onze rekening en je hoeft niets anders te doen dan contact met ons op te nemen. Wij verzorgen dan de gehele installatie en configuratie op de webservers.

De voordelen van SSL op een rijtje gezet

In 3 stappen jouw droomwebsite online