Je eigen webwinkel

Een online shop met een krachtig beheersysteem

Met WYDO beschik je over functies om online jouw producten en/of expertise te verkopen. Het is geschikt voor elke ondernemer die online wilt verkopen, voor zowel de bakker om de hoek als voor een luxueuze groothandel met honderden producten. Binnen enkele seconden heb je al een product toegevoegd. Hieronder een greep uit onze webwinkelmogelijkheden:

ecommerce-01

Voorraadbeheer

Hou makkelijk je bestellingen, klanten en inventaris bij.

Betalingen

Gebruik betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. 

Verzending

Bereken de verzendkosten per land, gewicht of afstand.

Belastingen

Stel het BTW-tarief in per land id en bepaal of je incl. of excl. BTW werkt.

ecommerce-04

Kortingen

Maak en deel promotiecodes en stel periodieke aanbiedingen in.

Afrekenen

Afrekenen gebeurt eenvoudig via de one-page checkout.

Veilig

Iedere WYDO site krijgt gratis SSL-/HTTPS-ondersteuning.

Downloads

Wil jij digitale downloads verkopen zoals e-books, muziek of tickets? Dat kan met WYDO!

hiro-woocommerce-mascot

WooCommerce

Wij maken gebruik van de kracht van WooCommerce. Dit is een uitbreiding van WordPress die voor webwinkelmogelijkheden zorgt. In tegenstelling tot andere webwinkelsystemen is WooCommerce eenvoudig te gebruiken. Je hoeft niet technisch te zijn om producten en bestellingen te beheren. Kom je er toch niet uit? Bekijk dan onze kennisbank of laat je door ons ondersteunen.

Rapportages

Je webwinkel bevat een uitgebreide rapportage functionaliteit. Hiermee kun je zien hoeveel omzet je maakt, hoeveel BTW er in rekening is gebracht en welke producten in je webwinkel goed presteren.

analyics-inzicht

Betaalmethodes via Mollie

Onze partner in betalingen is Mollie. Samen met Mollie zorgen wij voor slimme betaalproducten, geschikt voor ieder bedrijf dat online betalingen accepteert. Laat je Mollie koppelen aan jouw WYDO site, dan verlies je geen conversies meer. Elke betaalmethode wordt namelijk ondersteund door Mollie. Kies voor Mollie en laat ons een intuïtief en veilig betaalsysteem integreren in je website.

Veilig winkelen via SSL

Voor iedere webwinkel verzorgen wij een veilige HTTPS-verbinding. Dit is te herkennen aan  het welbekende groene slotje. Stel jouw klanten hiermee gerust dat zij veilig hun persoonsgegevens op je website kunnen achterlaten. 

SSL-1

Verzendproces optimaliseren

Het verzendproces van je webshop verbeteren? Met SendCloud kun je in 6 eenvoudige stappen het logistieke proces van jouw webshop aanpakken. Ga direct aan de slag met het printen van verzendlabels, het verwerken en verzenden van pakketten.

In 3 stappen jouw droomwebsite online