Missie & visie

Vertrouwen en plezier = onze drijfveer

Over WYDO

Vijf jaar geleden zijn we vanuit onze studies begonnen met ons eigen (andere) webdesign- en marketingbureau. We zagen dat het internet grotendeels ontbrak aan professionele websites, waarmee bedrijven zich optimaal online konden presenteren. De afgelopen vijf jaar hebben we meer dan 250 succesvolle bedrijven geholpen hun winstgevendheid en naamsbekendheid te versterken en prachtige bedrijfsimago’s tot stand te brengen. Het hart van ons bedrijf lag in onze werkwijze. 

Wij werken niet voor, maar samen met de klant. Op basis van vertrouwen gaan we voor duurzame, langdurige relaties en proberen we het beste uit ondernemingen te halen.

Jij staat centraal

Met WYDO hebben we dezelfde kernwaarden intact gehouden. Met WYDO geloven wij erin dat we nog meer kunnen bijdragen aan het succes van bedrijven en ondernemingen. Onze kernwaarden: Persoonlijke relaties op basis van vertrouwen en plezier, Houvast aan deze kernwaarden is wat ons onderscheidend maakt. Dit is merkbaar in het enthousiasme dat wij overbrengen in de samenwerking met onze klanten. Bepaal als WYDO lid zelf onze mate van betrokkenheid in jouw succes.

Voor ons sta jij als klant centraal. WYDO is het adres voor al jouw wensen.

Hoe is WYDO onderscheidend?

Andere partijen bij wie je op korte termijn een website kunt laten maken tegen een laag maandbedrag (of zelfs gratis) zijn o.a. Wix, Weebly, Squarespace en Jimdo. Het grootste verschil met ons is dat wij jou als klant centraal zetten en investeren in een duurzame samenwerking. Wij werken met het populaire WordPress systeem. Hiermee weten wij dat het goed zal gaan met jouw website zolang deze bestaat. We maken niet alleen prachtige designs, maar zorgen er ook voor dat jij als klant tevreden bent en blijft. Je persoonlijke contactpersoon en het complete WYDO team staan voor jou klaar. We willen het je zo makkelijk mogelijk maken en je zo min mogelijk laten doen. Bepaal zelf in hoeverre wij werken aan de vindbaarheid en winstgevendheid van jouw droomwebsite.

Lees wat anderen over WYDO zeggen