Succesverhalen van onze klanten

Wij kunnen jou natuurlijk vertellen hoe makkelijk, goed en snel onze websites werken. maar dit kunnen onze klanten jou veel beter vertellen! Lees hieronder hun ervaringen.

Jessie heeft een eigen schoonheidssalon genaamd Skin & More by Jess. Hiervoor had Jessie nog geen website, ze heeft sinds kort een website van Wydo. We hebben haar gevraagd wat ze van ons bedrijf vindt.

‘Het is me allemaal echt goed bevallen! Alle designs waren echt heel mooi, ik kon niet kiezen!

Het WordPress systeem werkt heel fijn, het is makkelijk om mee om te gaan. Ook is het echt supermakkelijk dat je zelf je website kan aanpassen en zelf je teksten kan schrijven. Normaal werkt een website met codering en dat is een stuk lastiger en dan moet je het ook echt aan laten passen en nu kan je dat gewoon zelf doen.’ ‘Alles wat ik wilde staat op mijn website en de samenwerking is echt superfijn verlopen, alles wat ik aangaf dat kon gewoon verwerkt worden en het ging allemaal heel snel, dat was echt fijn. Ik zou Wydo zeker aanraden!’

~ Jessie Polman, Skin & More By Jess.

Skin & More by Jess

In 3 stappen jouw droomwebsite online